EDITORIAL
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΤΣΑΓΚΑΡΟΥΣΙΑΝΟ
23.3.2011

Κράτος: φωνάζει ο κλέφτης!

Οι παλιές αδικίες μεγαλώνουν. Οι απελπισμένοι απελπίζονται πιο πολύ. Και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη σκέφτεται τι να βάλει απόψε - μήπως το έξωμο;

Κράτος: φωνάζει ο κλέφτης!

Tα κανάλια και οι εκδότες που έχουν λόγους να καλλωπίζουν την κυβέρνηση (δυο πουτάνες κάθονται αντικριστά κι η μία βάφει την άλλη) παρουσιάζουν τις πρόσφατες κινήσεις περίπου ως αναγέννηση εκ της τέφρας μας. Μιλούν για νέο Κράτος Δικαίου και επιτέλους, βρε παιδί μου, ευρωπαϊκής τάξεως. Κάπου που μπορείς να πας να γαμήσεις και να γαμηθείς σαν κύριος (όχι οι παλιές γυφτιές, που όποιος πρόλαβε, τον Κύριον είδε!).

Εγώ πιστεύω ότι αυτό το Κράτος είναι το εγκληματικότερο που είχαμε ποτέ. Το πιο υποκριτικό. Το πιο ξεπουλημένο. Το πιο χρεοκοπημένο. Γιατί ούτε δίκαιο και δημοκρατικό και ισόνομο είναι - ούτε το παλιό γλυκό μπουρδέλο που άφηνε και τον φτωχό πλαγίως να χαρεί. Πλαγίως, ναι. Αλλά μήπως ποτέ οι λεωφόροι ήταν ανοιχτές για τους εξωφυλαρούχες; Εκεί πάντα η Λάτση, ο Μπόμπολας και ο Βαρδινογιάννης τρέχουν με τις αυτοκινητάρες τους - συνθλίβοντας όποιον δεν τους μοιάζει. Και το Κράτος, δεκαετίες, αιώνες τώρα, με τέτοιες προσωπικότητες παντρεύεται και κάνει παιδιά, η γλυκιά ευωχία μεταξύ κατεργαρέων, χέρια που αλληλονίβονται - γλίτσα ουρανομήκης.

Πριν από την Επιχείρηση Αρετή, ο απλός άνθρωπος, εξοστρακισμένος στην ίδια του τη χώρα, πεταγμένος σαν σκυλί από το άνομο ντινέ, προδομένος, εξαπατημένος, συντεθλιμμένος μεταξύ ανάγκης και διάψευσης, κοίταζε να μπαλωθεί. Με τον τρόπο του Καραγκιόζη και του σιορ Διονύσιου. Κολακεύοντας. Ζητώντας χατίρια και ρουσφέτια. Χρησιμοποιώντας τα κόμματα σαν μασονία της ενορίας του. Αναγκάστηκε και έγινε καταφερτζής. Ψευταράκος. Γατόνι. Γιατί δεν είχε παιδεία. Και γιατί δεν υπήρχε κανείς να του δώσει παράδειγμα αξιοπρέπειας. Μήπως υπήρξαν ποτέ αληθινά σχολειά; Μήπως υπήρξαν ποτέ αληθινοί δημόσιοι άντρες; Παντού ανθρωπάκια, βλακώδης πολιτικοποίηση και ημιμάθεια. Τον κυβερνούν εσαεί νάνοι. Κλέφτες. Και ψεύτες. Και το μόνο που απέμενε για να στηρίζει τη ραχοκοκαλιά του (η μνήμη του απλού, αξιοπρεπούς πατέρα του, η ψυχωμένη μάνα του στο νησί, η εντιμότητα των παλιών, φτωχών ανθρώπων) ξέφτισε κι αυτό στο χύμα της μεγάλης πόλης, της ζαλισμένης νέας κοινωνίας που αλλού πατεί κι αλλού βρίσκεται - παραδομένη στο αχανές βιζιτάδικο της ιδιωτικής τηλεόρασης. Χάθηκε κι αυτός στον πολτό - διπλά εξαπατημένος.

Και τώρα έρχεται αυτή η στιγμή του Εθνικού Ξεβρακώματος. Που το αιώνιο κορόιδο καλείται πάλι να πληρώσει τα σπασμένα. Μόνο που ο λογαριασμός αυτήν τη φορά είναι αβάσταχτος. Ενώ οι πρωτεργάτες της κλοπής, τα παλιόπαιδα τα ατίθασα κυκλοφορούν ακόμα στα ακριβά εστιατόρια, τα Παρίσια και το Σεν Μπαρθ και ούτε ένας δεν έχει τιμωρηθεί - έστω για τα μάτια του κόσμου. Ούτε ένας. Και ούτε μια περιουσία δεν έχει δημευθεί. Λες και τα κλεμμένα ανελήφθησαν στον ουρανό σαν την ωραία Ρεμέδιος. Και έχει το θράσος ο απαράδεκτος και επικίνδυνος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να λέει στον φτωχό άνθρωπο ότι μαζί φάγανε τα λεφτά! Λες και μοιράστηκε ο υπουργός Αμύνης με τον Μήτσο το γερμένο υποβρύχιο. Λες και συμμετείχε στα ντιλ της Ολυμπιάδας, στο ντιλ του αεροδρομίου και στο ατέρμονο έγκλημα των απευθείας αναθέσεων η κυρα-Γεθσημανή. Ισοφαρίζει τους εθνικούς προδότες με τον κακομοίρη που ζήτησε ένα ρουσφέτι - εάν αυτό δεν είναι ελεεινή στρεψοδικία, τι είναι;

Και, βεβαίως, στα υψηλά κλιμάκια της κοινωνίας το πάρτι βοά αέναο. Αν και θα έπρεπε κάποιος να σταθεί στο κέντρο της γιορτής και να ρωτήσει τους εθνικούς «ευεργέτες» μας και τις λαμπρότατες σακαράκες που έχουν για συζύγους.

-Γιατί εσύ, γυναίκα που θεωρείσαι μανούλα των εθνών, δεν δίνεις τη μισή περιουσία σου για να σωθεί το κράτος που σ’ έκανε από κομμώτρια θεά; Πάλι ζάπλουτη θα είσαι!

-Γιατί εσύ, αγέρωχη βασίλισσα του γκλάμουρ, δεν πληρώνεις τουλάχιστον το μπάτζετ που διπλασίασες στην Ολυμπιάδα για να κάνεις το κομμάτι σου;

-Γιατί εσείς, που από τα δημόσια έργα αυτού του Κράτους γίνατε μεγιστάνες, δεν δίνετε το 20% της περιουσίας σας, έστω για να μην ψοφήσει ο καλός πελάτης σας και αύριο να του τα ξαναφάτε πάλι;

Διότι δεν είναι μόνο το επιχειρηματικό δαιμόνιο που έκανε τόσο πλούσιους τους πλούσιους Έλληνες. Είναι κυρίως η διαπλοκή τους με το Κράτος. Τα δείπνα στο Abreuvoir με τις κοιλάρες σε κοινή θέα - ξεδιάντροπα, ανενδοίαστα. Κι από κοντά, οι ελεεινοί μεγαλοδημοσιογράφοι της γενιάς μου, φιλιππινέζες επιχειρηματιών που αισθάνονται επιτυχημένοι επειδή μιλούν με τους υπουργούς on a first name basis.

Αλλά δεν περίμενα ποτέ από τους πλούσιους να θυσιαστούν για την εθνική ιδέα - πάνε αυτά. Κάποιος πολιτικός με εντιμότητα περίμενα να το κάνει. Γι’ αυτό στρέφομαι εκεί που πρέπει και ρωτώ:

Γιατί ο Αη-Γιώργης Παπανδρέου δεν έχει λάβει έστω ΕΝΑ επαχθές μέτρο εναντίον των υπερπλούσιων – ακόμα και δήμευση μέρους της περιουσίας τους; Γιατί βγάζει όλη τη χειρουργική του δεινότητα στο να κόβει το λαρύγγι των αδυνάτων; Σε ποιο ακραίο σημείο πρέπει να φτάσει η χώρα για να κάνει ένας τολμηρός άντρας μια τολμηρή πράξη; Ένας δίκαιος πολιτικός μια δίκαιη πολιτική;

Αντ’ αυτού, οι τελευταίοι του τροχού ρίχνονται στα λιοντάρια. Με συνοπτικές διαδικασίες. Και μετά οι κυρίες με τα μπότοξ θα βλέπουν στην τηλεόραση την Αθήνα να καίγεται και θα απορούν.

Πείτε μου, όμως: τι άλλο απομένει στον απλό, ξεζουμισμένο άνθρωπο από το να κάψει το σύστημα που τον τελείωσε; Δεν έχει πια να χάσει τίποτα. Του τα πήραν όλα. Ακόμα και τα επιβιωτικά κολπάκια του φτωχοδιάβολου. Το Κράτος δημιουργεί έτσι, χωρίς να το καταλαβαίνει, τον Δήμιό του. Τον πυρήνα της φωτιάς που θα το κάψει. Απλά μαθηματικά.

Οι παλιές αδικίες μεγαλώνουν. Οι απελπισμένοι απελπίζονται πιο πολύ. Και η μανούλα των media Mαριάννα Βαρδινογιάννη σκέφτεται τι να βάλει απόψε - μήπως το έξωμο;

Facebook Twitter Google Bookmarks
ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ
Κανονικό μέγεθος σώματος κειμένου Μεγέθυνση σώματος κειμένου +1 Μεγέθυνση σώματος κειμένου +2 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

(49 ΣΧΟΛΙΑ)
ena klouvi phge na psaksei ena klouvi....tha arkestw se afth th frash tou F.Kafka
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
23.3.2011 | 22:20 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+1)
Επιτέλους Στάθης Τσαγκαρουσιάνος!!!!

Μ.Λ.
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
23.3.2011 | 22:43 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+3)
Ανακουφιστικό-Μάταιο-Λες;
(Κι εγώ σε θυμάμαι από τότε που έγραφες στην Ελευθεροτυπία) Με γειά το νέο σάιτ
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
23.3.2011 | 23:59 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+1)
O ΘΥΜΟΣ ,Ο ΘΥΜΟΣ ο μέγας ανακουφιστής. Ελπίζω να μην παραμείνει στις μεγαλόθυμες τελετές με τα γιαουρτάκια για βραδυνό έξω απο τα εστιατόρια που τρώνε διαφοροι "πολιτικοί άνδρες", μητε με χειροβομβίδες και μπάχαλα να ξεστρατίσει. Αλλά να να απαιτήσει ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΝΩΣ απο τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ να σταματήσει το θέατρο του παραλόγου και τα σουπα μουπες στου κουφού την πορτα:Nα γίνει φανερό. Δεν ομιλούμε κύριοι (υπουργοί εκλεγμένοι και μη, βουλευτές, δημαρχοι και παρατρεχάμενοι , Νομάρχες και τοπάρχες) για αλλάγη πλεύσης ή λίφτιγκ αναπαλαιώσεως. Ζητούμε ΠΛΕΟΝ την διακριτική εξαφάνισή σας. Ενας καινούργιος κόσμος να οδηγήσει τη μοίρα του. Η ώρα του ΤΕΛΟΥΣ σας σήμανε! Οσο για τα ρετιρέ θα πρέπει να έχουν καταλάβει ότι χωρίς το ισόγειο και το υπόγειο, θέα δεν έχει μήτε και προκοπή εκεί ψηλά...
αυτά και μπράβο στο Στάθη για την έκρηξη με τα πολλά ντεσιμπέλ και ...κοσμητικά !

Νώντας
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
24.3.2011 | 01:21 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+13)
...τον κύριο οίδε
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
emnikol
24.3.2011 | 01:29 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (-3)
Απλά τέλειο άρθρο.
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
24.3.2011 | 01:32 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (-1)
Καταπληκτικό το άρθρο σας, πολλά μπράβο!!!!!!

Ν.
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
24.3.2011 | 01:37 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (-2)
molis diavasa kai egw ayto to editorial..opws kanw edw kai arketo kairo me ta prohgoumena....ti na pw vre paidia...aganaktish,apogohteysh..ola mazi...kai ayto pou panta tha me ekplhssei einai h idiothta ths braxybias mnhmhs....alla pws na mhn ksexnas..otan sou rixnoun kathe mera kainourgia provlhmata gia na afhneis ta palia...mbravo gia to arthro...thetei epitelous erwthseis..pollwn ekatommyriwn!!gia na doume pote tha apanthsei kapoios!!

k.
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
24.3.2011 | 03:27 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+1)
Γεια στο στομα σου!!!!!!!!!!!!!!
Ειπες τα πραγματα οπως εχουν και με ονοματα.Ευγε!!!!!!!!!!!!!!!!
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
24.3.2011 | 07:49 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (-2)
Τι να πάρεις πια, απ' τα μεγαλολαμόγια ; Αυτά που βούτηξαν βρίσκονται στην Ελβετία ή και σε καμιά Ανδόρα. Αυτοί που κάθονται ακόμη εδώ περιμένουν μήπως έμεινε καμιά σταγονίτσα, για να την ρουφήξουν κι αυτήν. Το σημαντικότερο πράγμα αυτή τη στιγμή είναι να ξυπνήσει ο κοσμάκης και να καταλάβει ποιος είναι ο δήμιός του.
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
24.3.2011 | 10:35 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+2)
Απορώ που θυμήθηκες τον Καζαντζίδη. Κρυφίως να πούμε για του μη γνώστες, μέσω της μητρός του.
αυτό κράτησα, κατά τ' άλλα για κάποιο σοβαρό, σοβαρότατο λόγο μου θυμίζεις τον Ηλία, όχι του 16ου, τον άλλο που ειρωνεύεστε στο x-press ως άλλη Πασιονάρια.

the OFFICIAL lifocritic(sui coronatum impositum)
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
24.3.2011 | 10:50 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (-2)
Εσείς οι δημοσιογράφοι μπορείτε να κάνετε πολλά, να πιέσετε να κάνετε δημόσιες ερωτήσεις εκεί που δεν μπορεί ο απλός λαός.
Πιάστε αυτούς που βγαίνουν στα κανάλια και κάντε την ερώτηση, "πότε θα μπει κάποιος μεγάλος φυλακή, πότε θα του δεσμεύσουν την περιουσία".
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
24.3.2011 | 11:19 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+2)
Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς πως η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Θυμός και αγανάκτηση όπου και να βρεθείς και πως θα μπορούσε να γίνει αλλοιώς με τόση συσωρευμένη αδικία. Βία βουβή γενιέται όσο η μεσαία τάξη αντιλαμβάνεται πως θα γίνει βορά στα θηρία.
Αλήθεια ποιοί θα μας σώσουν.....αυτοί που μας έφεραν ως εδώ? Αν δεν αλλάξουμε σελίδα με νέα αδιάφθορα πρόσωπα φοβάμαι πως θα κανιβαλίσουμε ο ένας τον άλλο με πρώτα θύματα (και όχι άδικα) τους Δ.Υ.
Κατά τα άλλα ένα κείμενο που ώφειλε να έχει γράψει εδώ και καιρό ο Στάθης.
Γιώργος Χανιά
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
24.3.2011 | 12:32 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+4)
Συμφωνώ απόλυτα με το editorial! Όμως μου μοιάζει για άλλη μια καταγγελία όπως αυτές που ξεστομίζουμε γενικά και αόριστα όλοι μας. Ακούγονται εκφράσεις όπως '' Να φύγουν'', '' Έξω οι κλέφτες'' και άλλα πολλά δυνατά συνθήματα αλλά πάντα περιμένουμε κάποιος άλλος να τους διώξει, κάποιος άλλος να πάρει την ευθύνη στα χέρια του για το ΜΕΛΛΟΝ μας . Αυτό και μόνο δείχνει την παραίτηση του Νεοέλληνα ( όπως σωστά αναφέρει ο Τζιμάκος ;) ) και το μεσσιανικό σύνδρομο που διακατέχεται εδώ και χρόνια .
Δεν μπορούμε να περίμενουμε ν΄αλλάξει κάτι εδώ στον ''τόπο της φυγής'' αν δεν αλλάξουμε πρώτα εμείς. Αν δεν μεταθέτουμε την ανάγκη μας γι' αλλαγή σε τρίτα χέρια ενώ τα δικά μας είναι αυτά που θα πρέπει να την σμιλέψουν. Περπατώ στους δρόμους της Αθήνας και ακούω όλη αυτή την αγανάκτηση, όλο αυτό το θυμό που συμπιέζεται κάτω απο το δυσβάσταχτο προσωπικό χρέος προς τις οργανωμένες εγκληματικές οργανώσεις, αυτές των τραπεζών.
Ειλικρινά κουράστηκα ν΄ακούω και ειδικά την γενιά μου ( 26 ετών), πως όλα τελειώσαν , ας βολευτούμε εμείς και ασε τους άλλους να πνιγούν πού να χάσουμε τώρα τις βραδιές μας στο Villa Mercedes και στο Island, πώς θα ρίξουμε το γκομενάκι με τα πολλά και άτακτά μας αλόγατα ή τα κορίτσια να έχουν λεφτά αισθήματα και νεγκλιζέ αισθητική.
Αν δεν αλλάξουμε πρώτα εμείς και δεν γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στο κόσμο τότε το παιχνίδι θα λήξει εις βάρος μας.
Τελειώνοντας θέλω να πω πως την επόμενη φορά που θα νιώσεις οργή, θυμό, αγανάκτηση μην την βγάλεις στα παιδιά σου, στην γυναίκα σου , στην τηλεόραση αλλά κατέβα κάτω, φώναξε και αν η περίσταση το επιβάλει τσάκο το παρελθόν πάνω σε μια πέτρα και πέταξέ τους τη στο καθρέφτη που έχουν βάλει για να κοιτάζεσαι και να παραμυθιάζεσαι . Κι ίσως τότε δεις κι εσύ τον εαυτό σου. Αυτό που πραγματικά είσαι. Πέρα απο το να είσαι άνδρας, γυναίκα, συνταξιούχος, νέος, φοιτητής, εργάτης, έμπορος και άλλα πολλά . Να δεις πως είσαι Άνθρωπος....


Νίκος Pierrot Le Fou
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
24.3.2011 | 13:26 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+11)
Editorial-απάντηση στον Πάγκαλο, σε κάθε Πάγκαλο ,,, και σε κάθε Τρέμη που μας ζητά επίμονα να καταδικάσουμε τα γιαούρτια που έπεσαν στον αντιπρόεδρο...

Να ρωτήσω κάτι, η Τρέμη, Ο Πρετεντέρης και ΣΙΑ προστατεύονται από αστυνομικούς δωρεά του κράτους;
Νίκος Κουλούσιος
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
24.3.2011 | 14:11 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+5)
ΌΛΕ!
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
24.3.2011 | 14:22 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (-1)
Πράγματι, πολύ καλό άρθρο όμως κι εγώ θα συμφωνήσω με το Νίκο Pierrot Le Fou. Θεωρώ ότι πλέον όλοι μας λίγο πολύ έχουμε αντιληφθεί όχι μόνο τη δεινή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε αλλά και τα αίτια που οδήγησαν εδώ. Μιλούμε για ''πουλημένους'' δημοσιογράφους, για διεφθαμένους πολιτικούς (με συγκεκριμένα παραδείγματα) δεκάδες σκάνδαλα βγαίνουν στη δημοσιότητα και κάθε φορά ακούω το πατέρα να μου να φωνάζει "Αλήτες!Λαμόγια!Καταστρέψατε την Ελλάδα" με μόνο αποδέκτη τη τηλεόραση. Τα αίτια φυσικά είναι πολλαπλά και σύνθετα παρόλαυτά θεωρώ πως τα αποτελέσματα τους πρέπει να μας αφυπνίσουν πλέον δραστικά. Έχει καταλήξει κάτι σα ''μόδα'' πια αυτή η μόνιμη (δικαιολογημένη) αγανάκτηση και αποστροφή προς τα πολιτικά πρόσωπα που προς το παρόν δεν έχει φέρει σημαντικά αποτελέσματα. Προς θεού δε θέλω να παρεξηγηθώ, αντιλαμβανόμαστε όλοι πιστεύω πως το σύστημα (που καθόλου απρόσωπο δεν είναι, απλώς με μεγάλη μεαστρία το έστησαν πολυπρόσωπο ώστε να μη μπορούμε να προσδιορίσουμε εύκολα τη ρίζα του προβλήματος) καταπνίγει κάθε προσπάθεια του λαού που αντιτίθεται σε αυτή τη βάναυση πολιτική. Οφείλουμε όλοι (και ιδίως οι νεότεροι) να σκεφτούμε και να πράξουμε συλλογικά και ατομικά με συντονισμένες και συστηματικές προσπάθειες με κύριο κίνητρο τη δημιουργία ενός (όσο το δυνατόν) δίκαιου κράτους που προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης και δημιουργίας. Ας μη ξεχνάμε ότι τα δικαιώματα απαιτούν και υποχρεώσεις!
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
24.3.2011 | 14:47 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+3)
Και όπως λέει και ένα άλλο άρθρο της lifo http://www.lifo.gr/now/view/1877 ΑΚΟΜΗ συζητάμε την βουλευτική ασυλία. Για σκεφτείτε το λίγο, πόσοι εκτός απο 300 βουλευτές διαφωνούν να αλλάξει η βουλευτική ασυλία;
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
24.3.2011 | 15:01 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+9)
Η Μαριάννα η καλή καθαρίζει με Ρολί!

Μ'αρέσει που το κάνεις επώνυμα...πρόσεχε μόνο... :-*


Ο Άγιος
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
24.3.2011 | 17:31 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (0)
όι,όι !!λιγο αφελές αλλά αναζωογονητικό!
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
24.3.2011 | 17:31 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+1)
Συγχαρητήρια για το editorial, πραγματικά και χωρίς πρόθεση ειρωνίας κ. Τσαγκαρουσιάνο, τη "χρυσή" δεκαετία '90-'00 για τα ΜΜΕ κ κυρίως για τα έντυπα και το ραδιόφωνο, με ποιον εκδότη συνεργαζόσασταν και σε ποιον ραδιοφωνικό σταθμό είχατε εκπομπή; Μήπως με αυτόν, που κάποια στιγμή, λέω μήπως, τα "έτρωγε / έφαγε" με τον Πάγκαλο και τους υπόλοιπους;
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
24.3.2011 | 18:03 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+4)
Γιά να σε γεννήσει η μάνα σου χρειάστηκε "βίσμα" γιά το μαιευτήριο.Τό ιδιο έγινε γιά το Παιδικό σταθμό,το Σχολείο δίπλα στό σπίτι σου,την Παιδική Κατασκήνωση,το Στρατό καί στο τέλος Συμβασιούχος σε κάποια υπηρεσία του Δημοσίου.Με άλλα λόγια απ' τή μέρα πού γεννιέσαι υπάρχει κάποιος "Προστάτης" η "Νονός" ο οποίος σ'έχει στό χέρι.Δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτε αν δεν συμφαίρει πρώτα απ' όλα "Αυτόν".Γιά να αλλάξει κάτι πρέπει να σπάσει η αλυσίδα της εξάρτησεις απο τούς Πολιτικούς,τα Κόμματα και της Νεολαίες τους.Πάρα Πολύ Δύσκολο.Γιά αυτό ας θυμόνουμε μόνο γιά ψύχοθεραπεία!
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
apappas
24.3.2011 | 18:04 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+1)
Eπιτέλους άποψη πραγματική!
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
24.3.2011 | 18:44 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (-2)
χιλια μπραβο Σταθη!!!!!!!Γεναιος παντα.Ας παραδειγματιστουν λιγουλακι και οι μεγαλοσχημοι συναδελφοι σου.
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
24.3.2011 | 19:19 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+2)
Δεν φανταζομουν ποτε οτι θα διαβαζα ενα τετοιο κομματι σε ελληνικο εντυπο.
Επιτελους αρχιζουν να λεγονται καποια πραγματα με το ονομα τους.
Υπαρχει απιστευτη οργη και θυμος ,χωρις καποιο καναλι διοχετευσης,τουλαχιστον ας μην νοιωθουμε οτι ολα λεγονται και κουβεντιαζονται στους τεσερεις τοιχους του σπιτιου μας.
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
24.3.2011 | 20:10 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+5)
Τόσα χρόνια γιατί έγραφες σαν φλώρος ρε συ Στάθη; Αυτό το κείμενο θυμίζει 01. Σκέτη απόλαυση.
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
24.3.2011 | 21:13 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+9)
- Γιατί εσύ, αγέρωχη βασίλισσα του γκλάμουρ, δεν πληρώνεις τουλάχιστον το μπάτζετ που διπλασίασες στην Ολυμπιάδα για να κάνεις το κομμάτι σου;

- Δεν μου έμειναν παρά κάτι ψίχουλα της κακομοίρας, γιατί τα έδωσα σε κάτι αποκαλυπτικούς δημοσιογράφους για να μού κάνουνε εξώφυλλα και να με λιβανίζουνε από τα περιοδικά που γράφανε και εξέδιδαν τότε οι Κωστόπουλοι με τους Τσαγκαρουσιάνους...
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
24.3.2011 | 21:36 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+12)
Συγχαρητηρια για το κειμενο.Σπανια έχω διαβασει τοσο καλό κείμενο. Και σε περιεχομενο και σε υφος και σε καυστικό πικρό χιουμορ. Μπραβο και παλι .
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
25.3.2011 | 01:41 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (0)
Το ωραίο ειναι γιατί το κειμενο έχει guts. Απο εναν ανθρωπο που έχει την επιχειρησή του και προσπαθεί με το μυαλό του να βγαλει την ζωή του και το ψωμί του η και το παντεσπανι του αμα παει καλά. Γιατί τα guts δεν ειναι θεμα σεξουαλικού προσανατολισμού . Ειναι θέμα ψηχής , παιδείας , ιδιοσυγκρασίας αλλά και αξιοπρεπειας προς τον ίδιο μας το ευατό. Να γραφει κανείς αυτα που πιστευει και οχι να κανει κωλοτουμπες σαν τον Χατζηνίκο. Ειναι θεμα προσωπικής αξιοπρεπειας του καθενός. Σπανίζει η αξιοπρεπεια στον καιρό μας. Στις δυσκολίες φαινετια ποιος έχει και ποιος έρπει..
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
25.3.2011 | 01:46 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+4)
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ κο ΤΣΑΓΚΑΡΟΥΣΙΑΝΟ. Το αρθρο του Editorial είναι το πλέον αντιπροσωπευτικό για τη σημερινή κατάντια που μας έχουν φέρει οι πολιτικοί, τα ΜΜΕ και οι υπερ-οικονομιμμένοι .
Απόστολος/ΓΛΥΦΑΔΑ
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
25.3.2011 | 09:33 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (0)
Aντε χαθειτε παλιοτομαρα μιας ευτυχιας πεμπτου η εκτου οροφου,οπως θα λεγε κι ο Ελυτης σε καθε καρεκλοκενταυρο.Η χυτρα ηδη βραζει κ' οσο η αδικια ανθιζει,αλλο τοσο κ' η εξεγερση θα συνεχισει να ειναι η μοιρα του σκλαβου. Υ.Γ:Σταθη,εισαι ο δικος μου αγιος!
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
25.3.2011 | 09:47 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (0)
Τζάμπα τα γράφεις.
Δεν ιδρώνουν τα βρωμοαυτιά τους.
Είναι χοντροπετσοι.
Το Τσακαλι ο Κάρλος ο τρομοκράτης θρύλος στην εξαιρετική ταινία λέει ότι με τα λόγια δεν καταφέρνεις
τίποτα. Μόνο με πράξεις.
Και πήρε τα όπλα και τους πήρε ο διάολος.
Είναι χέστες.
Με την πρώτη πιστολιά θα χέσουν τα πάμπερς που
φοράνε.
Άρα
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ - ΑΓΏΝΑΣ - ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ

Ακης
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
25.3.2011 | 10:06 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (0)
EXEI DIKIO h kivernish, exei megalo adiko o Tsagaris..
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
25.3.2011 | 13:38 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (-1)
Δεν φταίει ο ελληνικός λαός για το χρέος που του φόρτωσαν και τώρα του ζητάνε την πατρίδα του για να το ξεπληρώσει. Φταίνε οι προδότες, που τον "φόρτωσαν" με αυτό το χρέος, επειδή διαφθάρηκαν από τους δανειστές μας.

Αν το καταλάβουμε αυτό, έχουμε καταλάβει τη λύση του προβλήματος. Μόνον αν πάει ο Σημίτης φυλακή, θα μάθουμε τι ακριβώς έγινε με τη Goldman Sachs. Γιατί αυτή η συμμορία τοκογλύφων πήρε ως αμοιβή 300 εκατομμύρια ευρώ, για να "τακτοποιήσει" λογιστικά ένα ποσό απλά τριπλάσιο από την αμοιβή της; Αν πάει φυλακή ο Σημίτης γι' αυτήν την "τακτοποίηση", θα τον ακολουθήσει και ο τότε σύμβουλός του, που σήμερα υπέγραψε ως Υπουργός Οικονομικών την "παράδοση" της χώρας στην ξένη κατοχή. Αυτή η τακτοποίηση" πόσο επηρέασε τη δανειακή μας ικανότητα και ποιους ωφέλησε; Ποιος —με λίγα λόγια— "ξεγέλασε" τους διεθνείς επενδυτές για να βγάλει τεράστια κέρδη; Οι Έλληνες ή η Goldman Sachs; Όποιος τους ξεγέλασε για να βγάλει κέρδη, αυτός είναι υποχρεωμένος να τους αποζημιώσει. Δεν χρωστάνε οι Έλληνες στους επενδυτές. Χρωστάνε οι τοκογλύφοι στους επενδυτές, οι οποίοι τους παγίδευσαν, χρησιμοποιώντας ως μέσο —και εν αγνοία των Ελλήνων— την ελληνική οικονομία.
Προτείνουμε στους Έλληνες να μαζευτούν έξω από τον Άρειο Πάγο, για να δώσουν ως κυρίαρχοι της Δημοκρατίας μας, "εντολή" τους στους δικαστικούς λειτουργούς. Να ορίσουν οι Έλληνες μια ημέρα "οργής" και να απαιτήσουν από τους δικαστικούς να κινηθούν με βάση τις "υποδείξεις" τους. Θεωρούμε ότι ο πιο αδύναμος "κρίκος" για την υπόθεση του ελληνικού χρέους είναι το "μαγείρεμα" της Goldman Sachs σ' εκείνο το προφανώς παράνομο swap. Σ' αυτήν την παρανομία εμπλέκονται οι πάντες και εκεί βρίσκεται η άκρη του νήματος που αφορά το εθνικό μας χρέος. Να απαιτήσουν εκατομμύρια Έλληνες να γίνει η διερεύνηση μιας παρανομίας, η οποία αφορά τόσο την Ελλάδα όσο και τους διεθνείς επενδυτές. Έχει δικαίωμα να επέμβει η δικαιοσύνη, γιατί υπάρχουν οι λεγόμενες "αποχρώσες ενδείξεις" μεγάλης οικονομικής παρανομίας. Να κληθεί ο Παπαδήμος να μας "εκθέσει" τις γνώσεις του και τότε είναι βέβαιον ότι θ' αρχίσουν να χτυπάνε οι "καμπάνες" για πολλούς.
…"ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ" από τον Άρειο Πάγο, μέχρι να ξεκινήσει η εξέταση της υπόθεσης των "μαγειρεμάτων" της Goldman Sachs …Δεν φεύγω μέχρι να κληθεί ο Παπαδήμος να μας εξηγήσει τι έγινε. Να μας εξηγήσει, γιατί ένας απατεώνας κεντρικός τραπεζίτης, που "μαγείρευε" τα στοιχεία της ελληνικής οικονομίας, "ανταμείφθηκε" με τόσο υψηλή θέση στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα .Να μας εξηγήσει αυτός, ο οποίος "ξεγελούσε" τους επενδυτές, τον λόγο που όχι μόνον δεν τιμωρήθηκε, αλλά αντίθετα προστατεύτηκε από αυτούς. Να ανοίξουν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί, για να δούμε ποιοι τον "ευγνωμονούσαν" —και οι οποίοι βέβαια δεν ήταν οι Έλληνες—. Ραντεβού λοιπόν στον Άρειο Πάγο.
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
25.3.2011 | 15:53 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (-1)
Μη τα ισοπεδώνουμε όλα κύριε Τσαγκαρουσιάνε... Χάρη στη Μαριάννα ξαναχτίστηκε η κατακαημένη Μάκιστος κι απέκτησε η Ελλάδα ογκολογικό νοσοκομείο για παιδιά. Αντίθετα αυτοί που μας χάιδεψαν τ΄αυτιά με τους εκδρομείς του 60 και την παγωμένη τζιμινιέρα δεν άκουσα να κάνανε κάτι γι'αυτόν τον τόπο παρά παρέμειναν επαναστάτες της πορδής και της βολής.
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
25.3.2011 | 16:26 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (-1)
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να φτιάξει ο Αη-Γιώργης είναι η δικαιοσύνη. Όσο ακους στην νομική αθηνών όλα τα πρωτοκλασσάτα στελέχη όλων των νεολαίων, πανεπηστήμια που βγάζουν κομματικούς δικαστές και εισαγγελείς τι να κάνεις και ποιον να κηνυγήσεις;

Τα λεφτά δεν τα φάγανε όλοι, τα φάγανε πολλοί όμως. Ο κάθε Άκης δεν τα έτρωγε μόνος του, το 1/3 στην τσέπη, το 1/3 στο κόμμα και το 1/3 σε όλο το ντόμινο στελεχών και συνδικάτων από κάτω του!

Ποιος να μιλήσει; Και αν μιλήσει, πως δεν θα καλυφθεί η ιστορία; Είναι σαν το έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές, όπου ο Πουαρό τους είπε πως το θύμα τον δολοφονήσανε όλοι μαζί!

Δεν μπορείς έτσι απλά να φορολογήσεις τον πλούτο, γιατί θα πάρει η κάθε κοκκέτα τα λεφτάκια της και θα την κάνει για Ελβετία! Δεν μπορείς επίσης να φορολογήσεις τις μεγάλες επιχειρήσεις, γιατί θα έχεις περικοπές και δεν θα είσαι ανταγωνιστικός.

Πρέπει να διαλυθεί ο δημόσιος τομέας, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Αν δεν μαζέψεις τα ελλείματα τι να τα κάνεις τα λεφτά; Ακόμα κι αν πάρεις πίσω τα δισεκατομμύρια των πολιτικών και των επιχειρηματιών τι να τα κάνεις αν το δημόσιο τρώει τόσα πολλά; Πρώτα φτιάχνεις το δημόσιο, διελύεις τις νεολαίες των κομμάτων, κάνεις μηχανογράφηση όλων των δημοσίων υπηρεσιών και μετά παίρνεις μέτρα. Τα οικονομικά δεδομένα δεν σβήνονται ποτέ, το χρήμα το ακολουθείς και το βρίσκεις όποτε και όπου θέλεις.

Εδώ αγαπητέ Στάθη, μπήκε ο Παπακωνσταντίνου στο υπουργείο του, και ρώτησε ο άνθρωπος: "πόσα δίνουμε σε μισθούς κάθε μήνα;" και κανείς δεν ήξερε να του απαντήσει! Φαντάζεσαι να τρέχεις την Lifo σαν επιχείρηση και όχι μόνο να μην ξέρεις πόσα δίνεις το μήνα, αλλά να μην μπορείς να διώξεις κανέναν ο οποίος δεν έρχεται καν στην δουλειά του; Πως θα τρέξεις την επιχείρησή σου και πως θα μπορέσεις να την αναπτύξεις;

Θέλει πολύ σκληρότερα μέτρα για τους δημοσίους υπαλλήλους, πολύ πιο αξιοκρατικό σύστημα (τώρα την πληρώνουν όσοι δουλεύουν), θέλει στατιστικά και δεδομένα για να μπορέσει κάποιος outsider να επενδύσει χωρίς να λέγεται Cosco, να είναι μικρομεσαίος! Θέλει ανάπτυξιακά προγράμματα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, θέλει φοροελαφρύνσεις σχετικές με επενδύσεις, θέλει δικαιοσύνη, αφού πρώτα μπαλώσουμε όλες τις τρύπες και φτιάξουμε τις υποδομές για να γίνει αυτό.
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
25.3.2011 | 18:47 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+3)
Μια απάντηση στον "apappas", αυτό που αναφέρεις που φυσικά ισχύει είναι αρκετά απλό στο να μειωθεί σαν επιρροή. Βγάλτε στο σταυρό από τα ψηφοδέλτια. Το έχουν πει πολλοί αλλά δεν το κάνει κανείς. Αν αδερφέ κάθε μικροπολιτικάκος πρέπει να φτιάξει την αγέλη του για να του πετάξει σταυρό, έτσι συντηρείτε η διαφθορά σε τόσο χαμηλά κλιμάκια της κοινωνίας. Αλλά τα λαμόγια ούτε αυτό το τόσο απλό δεν κάνουν! Έτσι αποκτάμε μικρούς "νονούς" που από παιδάκια γλύφτες που παρακαλάγανε και λυπόσουν που τους έβλεπες, τώρα έχουν δύναμη και έχουν γίνει κοράκια! Αφού δεν γίνεται ούτε αυτό, τι μιλάει ο οποιοσδήποτε για πολιτική βούληση;
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
25.3.2011 | 19:18 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (0)
...μακάρι Στάθη να ήσουν στο δελτίο των 8 του MEGA.
Tέτοια δημοσιογραφία θέλουμε!
Αληθινή,να αναζητά την Αλήθεια & να την αποδίδει έντιμα,καθαρά χωρίς "δεσμεύσεις"!

Συγκινήθηκα & χάρηκα,συγχαρητήρια!
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
25.3.2011 | 23:36 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+1)
αν σου ειναι τοσο συμπαθης αυτος ο "απλος ανθρωπος-ελληνας" μπορεις να τον κανεις και παρεα.. λιγο δυσκολο ομως, γιατι αυτος ο γλυκος τυπος φουκαρα καταφερτζη σαββοπουλικου καραγκιοζη που εχεις στο μυαλο σου,(και ο λαζοπουλος επισης) εχει απο καιρο δωσει τη θεση του στα απεχθεστερα ειδη πολιτων..απ τον "απλο επιχειρηματια- ιδιωτη" που βγαζει την ψυχη στους υπαλληλους του για να εξασφαλιζει weekend με πολυ glam, μεχρι τον "μεσο(?) δημ.υπαλληλο" που εχει 2 εξοχικα το ενα αραχωβα το αλλο αυθαιρετο καπου,και προσπαθει να καβατζοσει και τα παιδια του στην "δημοσια περιουσια μου" (αυτος ειναι συγγενης μου) Ξερεις..? παει καιρος απο τοτε που πιστευαμε πως για την κακη μας τυχη φταινε 1000 ανθρωποι,αυτα ειναι για τους "ταριφες",και εσυ εχεις δικιο, και εγω εχω. ο καθενας μας "σκαει" με οτι τυχαινει να συναναστρεφεται πιο πολυ.το διακυβευμα ειναι η μεση (στην σκεψη).μακρια απο "εσανς"πολιτικης προπαγανδας.. ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΤΟΜΠΑΖΗΣ-ΡΑΜΦΟΣ
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
26.3.2011 | 11:48 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (-2)
Είναι ελάχιστες οι φορές που σχόλιο Έλληνα δημοσιογράφου περιγράφει την κατάσταση στην Ελλαδα με πιστότητα.
Δεν γνωρίζω πότε οι Ελλαδίτες Έλληνες θα πληροφορηθούν την αληθινή σύγχρονη ιστορία τους, όμως νομίζω ότι πρέπει επιτέλους να πέσει φως στον συνειδητό ρόλο των Ανδρέα και Μαργαρίτας Παπανδρέου στην επιβολή της επτάχρονης δικτατορίας στην Ελλάδα. Ακόμα σιτίζονται από αυτό το "colpo grosso".
Οσο για την κυρία της ανεκδιήγητης αμόρφωτης φαμίλιας, σας πληροφορώ ότι δεν πρόκειται περί αλεπούς αλλά περί ασβού. Απορώ με τους συναδέλφους σας που καταδέχονται τα λεφτά τους.
Πόσο απίστευτα λίγη είναι η "αριστοκρατία" στην πατρίδα !

Σας ευχαριστώ,

C. M.
Washington DC
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
26.3.2011 | 19:06 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+1)
Εξαιρετικό....Μακάρι να υπήρχε τρόπος να το διαβάσει όλος ο ελληνικός λαός και να το αποθεώσει!
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
26.3.2011 | 19:59 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (0)
Αννες,γιαννες,μαριάννες..οι γυναικες παιδι μου,οι γυναικες φταίνε...στην πυρά,στην πυρά με τις ξενέρωτες...

Δεν εχω απαιτήσεις απο τις κυρίες κυριε Τσαγκαρουσιάνο μου.Για να λαικίσω κι εγώ λιγάκι,δεν ειναι ο καθε Λατσης κλέφτης.Επιχειρηματίες ειναι που λειτουργούν στο καπιταλιστικό συστημα που ζούμε και ψηφίζουμε και αποδεχόμαστε. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, απο τον πολιτικό που με κυβερνάει εχω καθε απαίτηση..Αυτοί διαβρωθήκανε και κανανε περιουσίες .Αυτοί γιγάντωσαν το κομματικό κράτος.Αυτοί κι οι κρατικοδίοαιτοι κολλητοί τους τσεπωναν τις μιζες και φούσκωναν τα χρεη.Αυτοί χάιδευαν τα συνδικάτα.Αυτοί-και πολλοί δημοσιογράφοι βεβαίως,βεβαιως-εκρυβαν την αλήθεια.

Αυτούς ψηφίζαμε ως άριστους και ειναι οι κυριοι υπεύθυνοι.
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
26.3.2011 | 22:39 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+2)
Μήπως πρέπει όλο αυτό το δίκιο που μας πνίγει να εκφρασθεί και στις κάλπες;

Συγχαρητήρια για το άρθρο!
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
27.3.2011 | 00:28 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+2)
ΩΠΑ ΩΠΑ..! ΤΣΑΓΚ ΓΚΕΒΑΡΑ..υπαρχει μια λεξη για αυτο που σου συμβαινει.. (το επαναστατικ-αναρχικ-αριστερικ συνδρομο) ΕΞΙΛΕΩΣΗ! προσεχε ομως γιατι αυτοι που χαιδευεις σημερα..μπορει να ειναι οι ιδιοι που θα σου πεταξουν τα γιαουρτια η οτι αλλο αυριο.. αν αποφασισουν για την "συμβολη" σου στην "παιδεια" του τοπου. μολις 1-2 χρονια πριν ησασταν σε φαση good life περιπατοι στο κολωνακι, δεν τα ξερατε αυτα τοτε? ηταν ολα Οκ μεγιστανες της σκεψης..? οχι, γιατι το εχετε ριξει σε διαγωνισμο παρθενιας τελευταια.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ? στα ΒΕΡΟΛΙΝΑ-ΛΟΝΔΙΝΑ-ΒΑΡΚΕΛΟΝΕΣ που σουλατσαρετε δεν εχει βαρδινογιαννιδες??? ειναι ολα σωστα και τιμια? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ..τους απαγορευει αυτο να εχουν καλυτερο πιο δικαιο και ελπιδοφορο κρατος?? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.. να θυμισουμε στους αναγνωστες κατω των 30, οτι πανω απ τους μισους στο ΠΑΣΟΚ πριν γινουν αλητες, ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ! (ειδες, να κρατας μικρο καλαθι στη ζωη) και κατι τετοια ετεροχρονισμενα αριστεριστικα απωθημενα "τυπου σταθη" ειναι βουτηρο στο ψωμι τους.. ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ η θα κανουμε τη χωρα λαμπογυαλο (ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ..) η θα κουλαρουμε και θα σκεφτουμε εναν τροπο, να πραξει ο καθενας ενα μικρο του ονειρο σε αυτη την χωρα..ΔΙΑΛΕΕΧΤΕΕΕΕ!! Υ.Γ. προς τους μικροτερους ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ θα ζησετε σε καλυτερη χωρα απ την ΚΟΜΜΑΤΟΜΠΟΧΑ ΤΩΝ 80ς που φαγαμε πιο πριν. ασ τους τελειωσουμε ησυχα και απλα..
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
27.3.2011 | 04:37 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+2)
Ναι ρε φίλε αποπάνω να τους τελείωσουμε ήσυχα και απλά συμφωνώ αλλά έλα που δεν πιάνουν το υπονοούμενο. Έχουν στρογγυλοκάτσει και δεν βλέπω να τους διώχνουμε από το σβέρκο μας με ήρεμο τρόπο. "Δεν φεύγουν κιόλας!" (κατά το "δεν πεθαίνουν κιόλας" που είχε πεί ο Λοβέρδος).
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
27.3.2011 | 14:13 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (0)
Περισσότερο προς τους σχολιαστές! είναι δυνατόν να αλλάξει κάτι τόσο θεμελιώδες όπως η νοοτροπία ενός λαού με τον θυμό;
Μάλλον προς το χιούμορ το εκλαμβάνω, sorry.

Ναι το επώνυμο είναι ότι χρειάζεται, επιτέλους.
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
27.3.2011 | 14:24 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+1)
...πολύ σκληρό εντιτό, και πικρά αληθινό. Πικραμύγδαλο που λέμε. Version peplum θα έλεγα. Δεν χρειάζεται να γνωρίζει κανείς πολλά για να τοποθετήσει τον εαυτό του στη μέση της αρένας, ή άντε σε μια άκρη της. Οι προβολές, pour le pire ou pour le meilleur δρομολογούνται σχεδόν αυτόματα, ενστικτωδώς. Είναι η αίσθηση που παγιώνεται, εκείνη που ακολουθεί την διαίσθηση. Αυτή η διαδικασία παίρνει χρόνο. Από το abstrait, το vague του πράγματος, περνά κάποιος στο concret. Τότε είναι που αποθολωμένος, αρχίζει ν`αντικρύζει τους θεατές. Μπορεί να μην είναι χριστιανός, ίσως να είναι σκέτο χριστιανικός, αλλά βρίσκεται μέσα στην αρένα. Τριγύρω παρακολουθούν οι επίλεκτοι, γειτονιά με τον όχλο. Ανάλογα με τις προσωπικές προβολές του, ο καθένας, είτε μάρτυρ είτε μονομάχος ή έτσι τσόντα/από σπόντα, καθίζει στις κερκίδες το κοινό του. Το μορφοποιεί. Για να το αντιμετωπίσει. Η αναλογία, το ποσοστό, τα μεγέθη διαφέρουν. Άλλη οπτική-τουλάχιστον-αντίληψη έχει ο Μασάι κι άλλη αυτός που τον φέρανε απ`την Χονολουλού, για παράδειγμα. Το κοινό αποτελούν βασικά οι νοικοκυρόπουστες, στους οποίους αναφέρεται πολύ εύστοχα το guest edito. Βέβαια, ακόμα και σ`αυτούς, είναι εύλογο, δίκαιο και φυσιολογικό να διακρίνει κανείς, διαβαθμίσεις, υποκατηγορίες και ιδιώματα.
Το παραπάνω σχόλιο, που είναι και το πρώτο που κάνω post στο site σας, και μάλλον σε οποιοδήποτε site από τότε που με θυμάμαι, θα ήθελα να το συνδέσω μ`ένα προσωπικό βίωμα. Είναι μια καλή ευκαιρία σήμερα που μπήκα για πρώτη φορά στο φρέσκο, καλοφτιαγμένο LIFO.gr και ξεφύλλισα την ύλη του, επιλέγοντας τα πιο ανώδυνα και ουδέτερα θέματα του. Ένεκα το trip hop mood που με διακατέχει actually.
Πρίν από κάτι παραπάνω από ένα χρόνο, επισκέφθηκα κανα-δυο φορές την αντίστοιχη ιστοσελίδα σας, συνήθως βρισκόμενος σε cyber cafe, αφού δεν είχα, όπως και τώρα, μόνιμη σύνδεση διαδικτύου/υπολογιστή μου. Τη δεύτερη φορά ειδικά το τεύχος είχε εξαντληθεί, κι έτσι μπήκα διαδικτυακά για λίγη ανάγνωση και για να ενημερωθώ περί events. Έτσι για το διασκεδάνυμι του πράγματος. Δύσκολες εποχές, τότε και τώρα. Το μάτι μου έπεσε σε κάποια σχόλια. Αναίτια; Άσφαιρα; Χωρίς στόχο; Χωρίς αντικείμενο; Ήταν γκρουπαρισμένα; Σημασία έχει πως βρέθηκα μπροστά σε μια βαβούρα camp ξεκατινιάσματος, τόσο tordue, που είναι δύσκολο να συνεχίσει κάποιος την ανάγνωση για πολύ ώρα. Και μετά τα ξέχασα όλα. Αυτό που δε ξέχασα ήταν ένα post ανάμεσα στ`άλλα, που απευθυνόταν σε κάποιον ανώνυμο παραλήπτη, που λέει ήταν ιδιαίτερα και μ`έναν μυστηριώδη τρόπο, προβεβλημένος. Ο αποστολέας μιλούσε για τις εικόνες και τη μορφή του παραλήπτη, που τον είχαν πλημμυρίσει και που θα τις κουβαλούσε μαζί του. Τον ξόρκιζε τρυφερά. Λακωνικά και χωρίς αιτιολόγηση. Γιατί έπρεπε να φύγει. Κάπως έτσι τα θυμάμαι, vaguement et en gros. Και μετά σκέφτηκα πως, μπορεί να είμαι ο παραλήπτης στον οποίο απευθύνεται. Και πως αν είναι έτσι, αγνοώ πολλά απ`αυτά που περιγράφει, είναι πολλά επεισόδια που δεν έχω δεί. Ούτε μου τα έχει διηγηθεί κανείς. Κι ούτε ξέρω πού και πως θα τ`αναπληρώσω. Βέβαια η σκέψη πως ίσως είμαι ο δέκτης, προυποθέτει πως γνωρίζω τον αποστολέα. Είναι η δύναμη της προβολής. Της αυθυποβολής; Δε ξέρω. Σε τέτοιες περιπτώσεις το μόνο που ξέρω είναι πως, έχω τη δι-αίσθηση πως γνωρίζω. Όπως και να `χει, στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, ένα μόνο πρόσωπο στοιχείωνε τη σκέψη μου κι εγώ δεν βρήκα τη δύναμη να το ξορκίσω. Με οποιοδήποτε τρόπο. Σταδιακά/τμηματικά ήρθε μετά κι η παγίωση της αίσθησης, που `λεγα παραπάνω. Πως η αρένα, κυρίως τα διαζώματα, είν`από καιρό γεμάτη.

Λυπάμαι αν ξέφυγα λίγο απ`το θέμα. Είχα και στο σχολείο μικρός την ίδια αδυναμία, όταν έγραφα εκθέσεις. Όμως ήταν ανακουφιστικό για μένα που έγραψα αυτό το σχόλιο, και εν τέλει θεμιτή αυτή η ελεύθερη παραπομπή/παράκαμψη. Θα προτιμούσα να μην δημοσιευτεί. Ασε που περιέχει και βωμολοχίες.

N.




hold on/keep on
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
27.3.2011 | 18:34 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+1)
Δώσεε! Μπας και γεμίσουν τα δέντρα!
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
28.3.2011 | 00:04 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (0)
επιτελους ενε ξεκαθαρο και αντρικιο αρθρο ,ο θεος να σε ευλογει για αυτα που γραφεις μεσα στο πλαισιο της σαπιλας που ολοι βιωνουμε ,την στιγμη που το editorial των αλλων την ιδια μερα δινει μαθημα υποτελειας, εξαρτησης και συντηρητισμου ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ειναι πολύτιμο το αρθρο σου μηπως ξυπνησει μερικούς
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙ ΟΧΙ    |   ΑΝΑΦΟΡΑ   |   PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
28.3.2011 | 13:22 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (0)

Παρακαλούμε, εισάγετε σχόλια μόνο σχετικά με το θέμα. Μηνύματα τα οποία έρχονται σε αντίθεση με τις οδηγίες και τους όρους χρήσης του δικτυακού τόπου θα αφαιρούνται από τη σελίδα.
To σχόλιό σας θα δημοσιευτεί σύντομα από τον διαχειριστή της σελίδας.

ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο/Η
ΑΝΩΝΥΜΟΣ/Η
You Liked It!